Vijesti
Trumpov posljednji nastup hit na društvenim mrežama: Imitirao izgubljenog Bidena (VIDEO) Bivši predsjednik SAD-a Donald Trump oponašao je nedavne neugodne scene predsjednika Bidena sa pozornice - pretvarajući se da nije mogao pronaći stepenice tokom govora u petak navečer na konvenciji Republikanske stranke u Kaliforniji.

"Gdje sam dovraga?", vikao je uz urlike smijeha iz gomile.

Trump – koji je u utorak izgubio kontrolu nad svojim poslovnim dozvolama u New Yorku nakon što je sudija presudio da je počinio prevaru – ismijao je predsjednika sklonog gafovima jer je izgledao izgubljeno i zbunjeno u nizu sramnih trenutaka uhvaćenih kamerom.

„Mislim da tip ne može da se snađe sa bine. Vidite, evo bine. Evo pozornice. Nikada ranije nisam video ovu glupu fazu. nikad to nisam vidio. Ali ako idem lijevo, tu su stepenice, a ako idem desno, tu su stepenice”, dodao je.

Trump je tada počeo da se vrti u uskim krugovima iza podijuma sa zbunjenim izrazom lica.

Zatim je prišao zidu sa pozadinom i nastavio svoju mahnitu potragu prije nego što je frustrirano podigao ruke.

Trump je naizgled spominjao Bidenov neugodan pokušaj da napusti pozornicu prošlog oktobra nakon govora u Pittsburghu u kampanji za senatora Johna Fettermana.

Biden je u početku skrenuo udesno, ali se zaustavio i okrenuo se za 180 stepeni ulijevo prije nego što je pokazao na izlaz, dok je mrmljao sebi i svojim zaposlenima.

Sramotan trenutak nije bio jedini put kada se predsjednik Biden javno borio da napusti pozornicu - pao je na pod u junu nakon što je čestitao diplomiranim kadetima na Vazduhoplovnoj akademiji u Koloradu.

Predsjednik je ponovo iskočio i pokazao na crnu vreću s pijeskom na bini, pokazujući šokiranim članovima publike da se jednostavno spotaknuo.

Samo nekoliko sati kasnije, Bajden je imao još jednu nesreću kada je udario glavom o okvir vrata svog helikoptera Marine One po dolasku u Bijelu kuću.

U drugom trenutku tokom Trumpovog govora u petak navečer, bivši predsjednik pozvao je policiju da puca na kradljivce u prodavnicama dok se Kalifornija bori sa rastućim kriminalom i drskim krađama po bela dana.

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.