7 C
Sarajevo
25.04.2024

Kujica 12 godina svaki dan stoji na istom mjestu, razlog je čudesan

Psisu nebrojeno puta pokazali da su doista čovjekovi najvjerniji i najbolji prijatelji. No priče o njihovoj vjernosti uvijek nas iznova oduševe i iznenade jer njih nikada nije dosta. DdolDdol je kujica koja svoju odanost već dvanaest godina dokazuje svojoj vlasnici koja prodaje ribu na ulici. Kako bi je zaštitila, stoji na suprotnoj strani ulice i čuva je od potencijalnih napadača i kradljivaca.

Kada se bakici približi netko na kome DdolDddol namiriše nešto loše, odmah pretrčava ulicu i staje joj u obranu. Cijela ulica zna za nju i svima je nevjerojatno to što svoj posao shvaća toliko ozbiljno.

Tužni dio priče je činjenica da je DdolDdol već stara cura. Ona ima četrnaest godina i bakici su preporučili da je odvede veterinaru. Iako je ona pazi, čuva i hrani najkvalitetnijim mesom, DdolDdol zbog starosti ipak nije zdrava u potpunosti.

- OGLAS -

Gotovo posve je izgubila vid, a operacija je sada vrlo opasna za nju. To je užasno rastužilo njezinu vlasnicu, osobito jer se krivi zbog toga što je na pregled nije dovela prije. Ona je doživljava kao kćer jer nikada nije imala vlastitu i ona je njezina jedina obitelj. Nadamo se da će DdolDdol biti još dugo uz staricu.

 
(Index.hr)
- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA