11.6 C
Sarajevo
25.04.2024

Bivši fudbaler Sarajeva o neuspješnoj epizodi: Trener me nije “mirisao”, a ja sam se inatio

Ćetković je iz Zete 2007. godine prešao u Partizan kao jedan od najboljih fudbalera crnogorskog prvenstva, ali u Humskoj nije ostavio dubok trag. Priznao je da je dijelom i sam kriv za to.

“Došao sam u Partizan 2007., nakon što su prošla četiri kola prvenstva Srbije, kod trenera Miroslava Đukića, u jednu od najjačih ekipa koje je taj klub imao u ovom vijeku – bili su tu Jovetić, Tošić, Moreira, Žuka… Veliki igrači, na mojoj poziciji, konkurencija žestoka”, rekao je Ćetković za crnogorski list Fer igra, dodavši:

“Ubrzo je otišao Đukić na mjesto selektora Srbije, došao je Slaviša Jokanović. Nije me baš „mirisao”, a ni moja reakcija, sada to znam, nije bila onakva kakva je trebalo da bude. Umjesto da se još više trudim, da nezadovoljstvo ispunjavam većim radom, ja sam se pogrešno inatio, onako – podgorički. Griješio sam, nisam bio strpljiv, želio sam sve odmah”.

- OGLAS -

Bivši fudbaler Sarajeva ne krije sada žal što nije ostavio jači utisak u beogradskom klubu.

“Uvijek sam volio igrati fudbal, to mi je bilo najvažnije. Nisam se vodio novcem, već isključivo time. U Partizanu nisam igrao mnogo, to mi je smetalo. Nisam, međutim, na pravi način čekao šansu, ali bez terena i lopte – to nisam ja”, objasnio je Ćetković, danas jedan od glavnih igrača Sutjeske, šampiona Crne Gore.

Dres Sarajeva nosio je 2016. godine nakon čega je prešao u Partizani, a nakon toga je obukao dres Mladosti iz Podgorice iz koje je prešao u Sutjesku. Još je nastupao za Laci, Budućnost, TS Podbeskidzie, Buriram United, Jagielloniju i Mogren.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA