Život i stil
3 trika uz koja će ruž za usne biti postojan cijeli dan Ruž je jedan od ukrasa našeg makeup looka. Pripomaže nam da kompletnom looku damo dodatnu ženstvenu notu, naglasimo usne i uz to, na suptilan način damo privlačan izgled našem izdanju.
#

Neovisno o tome birate li mat, kremaste ili tekuće ruževe za usne, uz odabir idealne nijanse i teksture, važno je znati i kako osigurati da se ruž s usana ne izbriše nakon prvog gutljaja kafe.

Upravo zbog toga smo odlučili pronaći par savjeta vizažista kako da ruževi koji ostavljaju pigmentirani trag i uz hidratiziraju usne, ostaju postojani kroz cijeli dan. 

  

Za početak, važno je da nanošenje ruža ostaviti za sam kraj, nakon što nanesete preostali makeup te da slijedite ove trikove. 

NJEGA USANA 
Kako bi ruž uistinu izgledao lijepo na usnama, važno je da vaše usne redovito nahranite hidratantnim balzamima, ali i da im priuštite kvalitetan piling. On će ukloniti mrtve stanice kože što će ih učiniti mekšima, ali i spriječiti da se ruž 'lijepi' za suhe dijelove usana. 

 

  

KORACI PRIJE NANOŠENJA RUŽA
Prije nanošenja ruža, na usne nanesite blagi sloj balzama. Višak uklonite maramicom. Lagano napudrajte rub usana puderom u prahu te pripremite olovku i ruž u željenoj nijansi. Olovku nanesite duž ruba usana, ali i s njom popunite usne. Ona će postati baza i pripomoći da vaše usne dobiju željeni intenzitet boje.

KORACI NAKON NANOŠENJA RUŽA
Nanesite ruž na usne i višak prvog sloja odstranite maramicom. Zatim lagano ponovno natapkajte ruž na usne. Nakon što ste nanijeli ruž, mekanom četkicom za puder pređite preko usana i tako usnama dajte mat teksturu. Puder će fiksirati ruž i olovku te pripomoći da bezbrižno uživate u danu.

 

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.