Život i stil
8 muških osobina nevjerovatno je atraktivno većini žena!
#

Šta god većina muškaraca mislila, žene uopšte nisu komplikovane. Iako se ponekad čini da padaju samo na loše frajere, postoji spisak osobina koje većina odraslih žena i te kako cijeni, a koje će u krajnjoj liniji i presuditi da se zaljube u tačno određenog muškarca.

Evo koje su to!

#1 Darežljivost (posebno ako je u igri masaža)

Žene se često preforsiraju brojnim obavezama tokom dana, a onda se još češće žale na bolna leđa. Ako ste i same takve, zamislite samo koliko bi prekrasno bilo imati muškarca koji vas je uvijek spreman izmasirati, a da ga prije toga ne morate satima nagovarati. Da se razumijemo, darežljivost se cijeni i na drugim životnim poljima.

#2 Podrška

Postoji li išta što je više seksi od čovjeka koji će vam biti podrška čak i onda kada ne vjerujete same u sebe? Kratko i jasno – ne. Možda je on osoba koju ćete prvu nazvati kada vam se auto pokvari. Ili kada se posvađate s najboljom prijateljicom. Ili kada imate težak dan na poslu. Kako god, čovjek koji vam nesebično pruža podršku je muškarac kojeg želite da zadržite u svom životu.

#3 Iskrenost

Ne, nijedna žena ne voli patološke lažljivce, ali ni one koji se plaše reći da su otišli s drugarima na piće jer strahuju da će se ona naljutiti.

#4 Romantika

Ovo je osobina koju muškarci često pokušavaju isforsirati pa samo pogoršaju stvari. No žene ne očekuju filmske scene (barem ne sve). Ponekad je dovoljno da je pozovete u šetnju ili joj ujutro skuhate kafu.

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.