Život i stil
8 stylish načina kako nositi odijelo u poslovnim kombinacijama Ne moramo ga nositi svaki dan, no, kada ga odjenemo, ono ne prođe nezapaženo.

Žensko odijelo nikada nije bilo više popularno – osim što su ga favorizirali dizajneri na tjednima mode, high street dućani su trend objeručke prihvatili i interpretirali na svojim policama, a sve zaljubljenice u modu su u stalnoj potrazi za kreativnim idejama kako ga nositi i ove sezone.

Važno je da je dobro skrojeno, a kada su u pitanju naše poslovne kombinacije, iako se na prvu ne čini tako, dozvoljava nam i mnoštvo kreativnosti i opcija za stiliziranje.

U to nas redovito uvjere zaljubljenice u modu koje kroz svoje modne odabire dokazuju da pametnim odabirom materijala i vještom igrom s modnim dodacima, vaš look bit će sve, samo ne uštogljen. Stilizirajte ga uz dolčevite u ormaru, bluze s mašnom, košulje i statement ogrlice ili naglasite remenom u smeđoj boji. Nosite nekoliko tonova jedne nijanse, igrajte se color blockom ili izaberite neočekivane modne dodatke. U nastavku donosimo nekoliko trikova vrsnih poznavateljica stila kako nositi ovaj svevremenski odjevni artikl.

 

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.