Život i stil
Adidas i Gucci pustili u prodaju popularni model, košta gotovo dvije hiljade KM Adidas i Gucci, koji su obznanili svoju saradnju ranije ove godine, predstavili su popularni model patika u sasvim novom ruhu.
#

Dva poznata brenda koja su udružila snage predstavili su model patika koji odgovara upravo ovom opisu, a koji smo na neko vrijeme zaboravili... 

Patike sa platformom nisu nikakva novost. One su bile u trendu prije desetak godina zahvaljujući Isabel Marant koja kao najprodavanije komade svoga brenda bilježi upravo njih. Ipak, nekima je "svanulo" nakon što su se prestale nositi.

Sada se čini da nam modni giganti ponovo kucaju na vrata sa ovim trendom. Adidas i Gucci, koji su obznanili svoju saradnju ranije ove godine, predstavili su popularni model patika u sasvim novom ruhu.

Poznate Gazelle, koje su najviše odgovarale zaljubljenicima u sportski i opušteni stil, ovoga puta krasi puna peta i koža u zlatnoj boji, uz crne pruge i crvene pertle u kontrastu. .

Model punog naziva Adidas x Gucci wedge Gazelle pušten je u prodaju, a može se pronaći na zvaničnoj stranici Guccija. Cijena im je 920 dolara, odnosno 1800 KM.

Italijanski modni gigant ranije je naveo da će Adidas x Gucci saradnja obuhvatati spoj legendarne tri pruge sa prepoznatljivim Guccijevim logom, no ne garantujemo da će se neki od modela svima dopasti.

Inače, da ćemo ponovo gledati kombinaciju patike i visoke pete, naslutio je i Dior koji je ranije ove godine prestavio svoj model patika sa štiklom.

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.