Život i stil
Ako ne želite da vam se traperice unište u pranju, pridržavajte se ovih pravila Gotovo jednako težak kao i pronalazak idealnih traperica je rastanak od njih.
# Instagram

Gotovo jednako težak kao i pronalazak idealnih traperica je rastanak od njih. 

A iako je to neizbježno, načinom na koji ih perete možete ipak malo produljiti njihov vijek. Neki tvrde da traperice uopće ne treba prati, no ako vam je to nezamislivo, primijenite savjet vlasnice traper brenda DL1961 Zahre Ahmed, kojoj su u Harper's Bazaaru dodijelili laskavi nadimak "kraljica trapera".

Ona tvrdi da biste, ako želite produljiti vijek svojih omiljenih traperica, pri pranju uvijek trebali slijediti tri važna koraka.

"Kada je riječ o komadima od trapera, uvijek je važno slijediti upute s etikete, no ova su pravila univerzalna: perite ih ručno u hladnoj vodi kako biste očuvali tkaninu, okrenite ih na unutarnju stranu kako biste spriječili ispiranje boje i izbjegavajte ih sušiti u sušilici za rublje jer će se od vrućine smanjiti", savjetuje Zahra i dodaje da je pranje u perilici prihvatljivo jedino kada se želite riješiti mrlja, ali na najbržem programu i ne na temperaturi većoj od 40 Celzijevih stupnjeva.

(Index.hr)

 
Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.