Život i stil
Anna Wintour je rekla svoje: Top tri modna dodatka za novu godinu Iako se Vintur ne pokorava trendovima, pomno prati šta se događa na modnim pistama koje diktiraju trendove
#

Urednica američkog časopisa Vog Ana Vintur preko online platforme odgovara na brojna pitanja pratiteljica, a u posljednjoj rubrici govorilo se o trendovima u godini pred nama i modnim dodacima koji će dominirati, piše Gloria. Iako se Vintur ne pokorava trendovima i godinama se ne odriče svojih prepoznatljivih sunčanih naočara i male torbice, pomno prati šta se događa na modnim pistama koje diktiraju trendove.

Po legendarnoj urednici, u 2020. viđaćemo ove dodatke. 

Torbice, papuče, kaiševi, šeširi... slamnati i slični prirodni materijali na modnim pistama su aktuelni i izrazito su postali popularni. Vraćamo se prirodi u 2020. godini, pa obratite pažnju na ove komade, posebno  torbice i šešire.

  

Nakit od bisera

Trend bisernog nakita u sljedećoj godini ide korak dalje i od suptilnog dodatka postaje odvažni 'statement' komad. Nose se klasični biseri, ali i oni nepravilnog oblika koji podsjećajua ljeto, školjke i more.

  

'Bucket' torbe

Takozvane "bucket" torbe biće veliki hit u 2020., iako se na modnoj sceni već neko vrijeme nalaze. U novoj godini dolaze u fokus, što se dalo naslutiti iz brojnih kolekcija modnih brendova kao što su Celine ili Prada.

  
 
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.