Život i stil
Duksevi na pruge: Moderan komad za svaku priliku Ako se odlučite za sasvim tanku varijantu dukserice na pruge možete je, umjesto bluze ili košulje, obući sa blejzerom za kancelariju
#

Ove sezone džemperi su veoma moderni, ali postoji još jedan komad odjeće u kojem ćete biti u trendu osjećati se udobno - dukserice. Nije riječ o sportskoj varijanti dukseva sa kapuljačom, već o ultra mekanim nježnijim modelima sa okruglim izrezom ili malom rol kragnom. 

  

Veoma su zgodan dodatak bilo kojoj jesenjoj garderobi za ležerne, sportske, ali i druge svakodnevne prilike, piše Popsugar.

Posebno se ove sezone nose duksevi na pruge pomalo u stilu sedamesetih. Mogu se iskombinovati sa farmericama, ali i sa drugim vrstama ležernih pantalona. Ako se odlučite za sasvim tanku varijantu dukserice na pruge možete je, umjesto bluze ili košulje, obući sa blejzerom za kancelariju.

  
Ukoliko vam je zanimljivo da se igrate različitim uzorcima, pokušajte da iskombinujete jednu od ovakvih dukserica uz ravnu suknju sa printom ili da je ponesete sa modernim šarenim haljinama. Ima toliko opcija.
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.