Život i stil
Hit za proljeće: Pantalone koje vizuelno izdužuju noge Pantalone s prorezom mogu nam poslužiti da najave proleće, ali i da začine garderobu
#

Ponekad je potreban samo jedan mali, ali neočekivani detalj da bi odjevna kombinacija postala zanimljiva i drugačija. To ni ne čudi jer su najčešće najzanimljiviji upravo oni odjevni komadi koji se na prvi pogled čine običnim, ali ih neki mali detalj izdvaja iz mora sličnih i svrstava u 'super kul' komad.

Jedan od tih 'malenih, ali moćnih' detalja je i prednji prorez na donjem rubu pantalona, koji je prvi put uočen na reviji Viktorije Bekam. I dalje se radi o mikro trendu za kojim svet (još) nije potpuno poludio ali trendseterke ga obožavaju već sezonama i nose u pregršt različitih kombinacija, piše Cosmopolitan. 

  

Prilagodljiv je različitim modnim stilovima. Nose ga i  stilistkinja Sylvie Mus koja preferira minimalistički stil, ali i Evangelie Smyrniotaki koja preferira glamur i eleganciju, dok je ovakav tip pantalona u svoju casual-trendy garderobu uključila i popularna influencerka Danielle Bernstein. 

Pantalone s prorezom mogu nam poslužiti da najave proleće, ali i da začine garderobu, a da to učinimo bez suviše truda i gomilanja beskonačno mnogo novih komada u svojim ormarima. Svoje pantalone s prorezom možete nositi u kombinaciji sa mokasinama, ali i klasičnim salonkama (što će vam vizuelno izdužiti noge), ravnim sandalama ili kratkim čizmama. 

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.