Život i stil
Indijske berbernice raj za muškarce sa stilom (VIDEO) Osobe koje su bile kod ovih berbera kažu da im je brijanje u Indiji jedno od najboljih i da se može porediti i sa berbernicima koje svoje usluge naplaćuju i po nekoliko stotina dolara
#

Indija je mjesto koje morate posjetiti. Ovdje ćete upoznati sasvim novu kulturu i ljude koje nikada nećete zaboraviti. Međutim, pored svih turističkih atrakcija i nevjerovatne hrane, postoji mjesto koje morate posjetiti, a to su lokalne berbernice.

Za malu cijenu dobićete ponudu koju nećete moći da odbijete. Berberski majstori pružaju različite usluge koje će vas oduševiti. Pored osnovnih usluga, brijanja i šišanja, možete dobiti najnevjerovatniju masažu glave. Svi koji su ovo probali kažu da je ovo nevjerovatan osjećaj i da ovaj tretman izvlači i najmanje dijelove stresa iz organizma i tijela.

Ono što sve posjetioce indije fascinira jeste činjenica da se na svakom koraku nalaze ulični Berberi koji vas mogu obrijati na parkingu, pored ograde ili u hladovini drveta i oni to rade po nevjerovatno niskoj cijeni. Međuitm, još šokantnija stvar jeste njihova profesionalnost i kvalitetna usluga koju pružaju.

Osobe koje su bile kod ovih berbera kažu da im je brijanje u Indiji jedno od najboljih i da se može porediti i sa berbernicima koje svoje usluge naplaćuju i po nekoliko stotina dolara.

Zbog toga obavezno posjetite indijske berberine.

 

 
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.