Život i stil
Je li moda vaša ovisnost? Ovih nekoliko tački će vas raskrinkati u trenu...
#

1. Provjeravanje 'new in' rubrika na web stranicama vaših omiljenih brendova vama je poput čitanja vijesti i događa se baš svakoga dana.

2. Pretplaćeni ste na svaki newsletter svakog brenda koji vas zanima, ne biste li slučajno propustili neku specijalnu promociju ili akciju.

3. Provodite doslovno sate klikajući na SVAKU stranicu na Asosu ne biste li slučajno zaobišli neki modni dragulj.

4. Ako vam se slučajno dogodi da nešto propustite kupiti, sate i sate provodite na Ebay-u ne biste li napokon iskopali tu istu stvar.

5. Ponekad imate noćne more kako se rasprodala vaša veličina omiljenih cipela, haljine, kaputa...

6. Kada se dogode suradnje modnih dizajnera s high street brendovima, vi ste prvi u redu za kupnju.

7. Kada pronađete savršen komad na webshopu koji je trenutno nedostupan, vraćate se na site u prosjeku 20 puta dnevno dok ga napokon ne ugrabite.

8. Kada su rasprodaje u pitanju, postajete pravo čudovište i zaboravljate na sva pravila pristojnosti i lijepog ponašanja. S dobrim ciljem, naravno!

9. Redovito obilazite second hand dućane ne biste li napokon i vi pronašli 'nevjerojatnu Yves Saint Laurent vintage haljinu za samo 50 kuna'.

10. Pomno pratite sve modne blogere i hejtate što si hrpu toga zapravo ne možete priuštiti.

11. Bez obzira na to imate li ulaznice ili ne, vi ste obvezatan posjetitelj svakog fashion weeka i značajnijeg modnog događanja.

12. Prije svakog važnog eventa uz vojsku najboljih prijateljica pomno analizirate svaki komad koji ćete možda odjenuti. Ne dao bog da budete over ili underdressed!

13. Neudobnost nošenja nekog komada vas ne spriječava da pratite sve najnovije trendove, pa čak i ako vam te predivne i najneudobnije sandale ikad doista ubijaju noge!

14. Nije vas nimalo briga izgledate li glupo. Vama je bitno da ste u trendu, štogod netko mislio o tome. Uostalom, nije da vas zanimaju mišljenja irelevantnih i nebitnih ljudi!

15. Vrijeme NAKON Božića vaš je omiljeni dio godine. Živjela sniženja i brutalni popusti!!!

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.