Život i stil
Jennifer Aniston otkrila svoj trik za dodatni volumen kose! (VIDEO) S godinama, frizura zvijezde "Prijatelja" postala je njen zaštitni znak.
#

Jennifer Aniston potrebno je samo deset sekundi da svojoj kosi da dodatni volumen, a koliko njen trik dobro funkcioniše, dokazuje videom na Instagramu. 

Ravna, s dovoljno volumena, a tako jednostavna za održavanje – ne čudi da je frizura Jennifer Aniston već godinama jedna od najpopularnijih i najtraženijih. S godinama, frizura zvijezde "Prijatelja" postala je njen zaštitni znak.

Kada je riječ o oblikovanju frizure, Jennifer ima odličan trik koji je podijelila sa svojim obožavateljima na Instagramu. U videu Jenn pokazuje trik kojim kosi u svega nekoliko trenutaka pruža dodatan volumen. I što je najbolje – ovaj trik dokazano funkcioniše. Kako navodi "Tportal", sastoji se od pet koraka, a miljenici Hollywooda već je prerastao u rutinu. Naime, svoj genijalni trik s volumenom vjerojatno koristi nekoliko sekundi prije svakog javnog nastupa.

Kako bi vam trik Jennifer Aniston pošao za rukom, a vaša kosa dobila dodatan volumen, potrebno je usvojiti ovih pet koraka:

  • zabacite glavu prema naprijed, kosa neka bude odvezana;
  • zatresite glavom kako biste pokrenuli kosu i odvojili je od tjemena;
  • dodajte lak za kosu i nemojte štedjeti;
  • osušite kosu fenom postavljenim na hladan zrak i nastavite tresti glavom;
  • zabacite kosu prema nazad i lagano rukama ukrotite pramenove koji strše.
Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.