Život i stil
Još jedna verzija popularne frizure koja je postala apsolutni hit! (FOTO) Iako se nove verzije boba pojavljuju stalno, ova frizura toliko je omiljena da svaka nova verzija izazove jednak interes
#

Iako se nove verzije boba pojavljuju stalno, ova frizura toliko je omiljena da svaka nova verzija izazove jednak interes dama koje preferiraju kraće frizure, ali i svih onih kojima nedostaje još samo malo hrabrosti da skrate kosu.

 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Amy Julliette Lefévre (@lefevrediary)

Pojavila se tako još jedna verzija stvorena za pokazivanje malo kože. Poruka stručnjaka je, naime, da je najšik način pokazivanja kože rezanje još nekoliko centimetara kose. Rezultat je bob dužine do zatiljka, piše "Zadovoljna.hr". 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by SAL SALCEDO (@salsalhair)

Kosa treba biti ošišana dovoljno kratko tako da se, kada se nagnete naprijed, otkrije stražnji dio vašeg vrata. Popularnost ove frizure poklapa se sa sezonom visokih ovratnika, a ovaj bob i dolčevite slažu se savršeno. U kombinaciji uokviruju i izdužuju elegantne vratove.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Taylor LaShae (@taylorlashae)

Ovu frizuru možete nositi na više različitih načina, a bez obzira gdje stavili razdjeljak i kako oblikovali kosu, frizura će izgledati sjajno, što dokazuju fotografije u nastavku s kojima se, u slučaju da vam se sviđa ova verzija boba, možete uputiti do frizerskog salona.

 

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.