Život i stil
Kaput s uzorkom – kako kombinirati ovaj cool komad u zimskim izdanjima? Iako volimo naše klasične i pastelne modele kaputa, kada poželimo unijeti malo zabave i odvažnosti u svakodnevna izdanja naš kaput s uzorkom preuzima glavnu ulogu.

Osim što nam dopušta da uz pomoć jednog komada kreiramo zanimljivi look za vrijeme hladnih zimskih dana, unosi zaigranost u našu standardnu garderobu i relativno lako se stilizira uz komade koje imamo u ormaru.

Upravo zato će ga vaši klasični komadi poput crnih rolki, traperica, midi suknji i bluza s ovratnikom posebno voljeti, mada će se kaput s uzorkom odlično uklopiti i u color block priče te u kombinacije koje uključuju još jedan uzorak u sličnom koloritu. No, ako želite igrati na sigurno, birajte jednostavne i bezvremenske artikle.

 S obzirom na to da je izuzetno svestran jednako će ga voljeti njegovateljice svih stilova – od minimalistkinja do dama koje ćete rijetko vidjeti u kombinacijama s manje od tri različite boje.
Ako se pitate kako i vi možete nositi kaput s uzorkom za izuzetno stylish, nimalo basic i look s puno stava prelistajte fotografije u nastavku.

 

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.