Život i stil
Kate Middleton zablistala u haljini brenda koji slavne ljepotice obožavaju Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea stigli su u Dublin gdje je započelo njihovo trodnevno gostovanje po Irskoj. Britanska miljenica, Kate Middleton, i ovoga je puta svojim pažljivim modnim odabirima osvojila srca domaćina

Nakon druženja s irskim predsjednikom Michaelom D Higginsom i njegovom suprugom Sabinom, na kojemu se pojavila u efektnoj zelenoj haljini s potpisom dizajnerice Alessandre Rich, Kate Middleton u pratnji supruga u večernjim satima posjetila je povijesnu dublinsku pivovaru Irish Stout i takozvani Gravity Bar na 17. katu zgrade, u sklopu svečanog prijema koji je organizirao britanski veleposlanik u Irskoj, Robin Barnett.

Da tako lako ne odustaje od odjevnih komada u zelenoj boji, koja je nacionalni simbol zemlje domaćina, Kate je ovoga puta dokazala pojavom u presijavajućem modelu haljine s potpisom popularnog britanskog brenda Vampire's Wife.

 
Svoj sjajni, zeleni odabir Kate je dodatno naglasila baršunastim modelom zelenih salonki s potpisom dizajnera Manola Blahnika, zlatnom torbicom clutch britanskog brenda Wilbur & Gussie i dodatkom efektnih zlatnih naušnica s potpisom švedskog modnog diva H&M.
 
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.