Život i stil
Kate Moss lansirala je svoju prvu kolekciju odjeće Kolekcija supermodela uključuje hoodie, longsleeve i shopping torbe ukrašene printom fotografa Johna Rankina.
#

Poznate osobe ne odustaju od svojih pozicija i nastavljaju nas oduševljavati originalnim proizvodima. Ovoga puta supermodel Kate Moss objavila je ograničenu kolekcijudukserica, majica i torbi. Inače, svi elementi kolekcije predstavljeni su na web stranici KMA Studio po prilično pristupačnim cijenama.

Sve predmete ukrašavaju radovi fotografa Johna Rankina - slika prikazuje krupni plan oka Kate Moss. Ova fotografija snimljena je 2013. godine u sklopu serije Eyescapes.

"Budući da je hoodie postala glavna karakteristika lockdowna, zajedno s mojim agencijskim timom, KMA Studio, zaključili smo da bi bilo zanimljivo objaviti kolekciju s ovim predmetom odjeće", kaže Moss, dodajući da želi da kolekcija bude ekološka.

“Fotografija mog oka otisnuta je na organskoj pamučnoj tkanini od koje smo izrađivali torbe, majice i dukserice. Također smo surađivali s etičkim proizvođačima, koristeći ambalažu i etikete koje se mogu reciklirati, kako bismo nanijeli što manje štete okolišu “, objašnjava model. Svi predmeti izrađeni su u Indiji kako bi bili što bliže izvoru sirovina i ostavili niski udio ugljika.

 

 

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.