Život i stil
Kupaći kostim: Koje boje su idealne za svijetlu put, a koje za tamniju? Ako ne žele model bikinija ili jednodijelnog kostima koji dodatno posvijetli put, posebno moraju izbjegavati bijele kupaće kostime
#

Ljeto, sunce i kupanje idealna su kombinacija za postizanje preplanule puti koju mnoge žene priželjkuju tokom vrućih mjeseci. Bez obzira na to tamni li vaša koža brzo ili sporo, kada napokon i dobijete željenu razinu preplanulosti, treba je dodatno naglasiti.

U tome nam mogu pomoći i kupaći kostimi.

Pravila za svijetlu i blijedu put su jasna – dame s takvom kožom najbolje izgledaju u tamnijim i zagasitim nijansama koje u doticaju s tenom stvaraju velik kontrast.

Ako ne žele model bikinija ili jednodijelnog kostima koji dodatno posvijetli put, posebno moraju izbjegavati bijele kupaće kostime.

S druge strane, dame tamnije puti izgledaju fantastično upravo u bijelim kupaćim kostimima i oni su na vrhu popisa modela koji najviše laskaju preplanuloj koži.

U stopu ih prate kupaći kostimi u neonskim nijansama te svim ostalim jarkim bojama, a isti efekt imaju i modeli sa šljokicama ili svjetlucavim aplikacijama. Ako želite naglasiti ljetni ten, izbjegavajte kupaće kostime u smeđim ili "nude" nijansama jer oni neće istaknuti vašu preplanulost.

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.