Život i stil
Najjednostavnije frizure koje pristaju svakoj prilici (FOTO) Srećom, postoje frizure koje ne zahtijevaju nikakvu spretnost u oblikovanju i koje se mogu savladati i napraviti u svega nekoliko sekundi
#

Kada je riječ o oblikovanju frizure, ništa ne može brže promijeniti naš ukupni look od podignute kose - neuredna punđa može dodati dašak nonšalantnosti, uglađeni rep dašak elegancije, a pletenica odiše ljetnom boho vibrom. 

No često viđamo frizure koje nisu nimalo jednostavne za napraviti, posebno ako niste previše vješti, jer uključuju složene tehnike, specijalnu opremu ili čak alate za oblikovanje kose. Bez obzira na to koliko tutorijsl lako izgledao na ekranu, u stvarnosti je to puno teže, a većina nas nakon nekoliko neuspjelih pokušaja odustane i ostane pri svom klasičnom izgledu.

Srećom, postoje frizure koje ne zahtijevaju nikakvu spretnost u oblikovanju i koje se mogu savladati i napraviti u svega nekoliko sekundi. One izgledaju besprijekorno i kod njih nema mjesta za pogreške, a ako i dođe do nekog pogrešnog koraka, on će samo poboljšati konačni rezultat.

Bubble pletenica

Bubble pletenice, koje podsjećaju na mjehuriće, daleko su najpopularnija frizura 2021. godine, a srećom, nevjerojatno ju je lako savladati. Sve što trebate učiniti je staviti kosu u visoki rep, a zatim vezati gumice kroz rep. Izvucite svaki odjeljak kako biste dobili na volumenu i dobili ste prekrasnu frizuru.

Niska punđa

Niska punđa oličenje je elegancije i vrlo ju je lako svladati kod kuće. Sve što trebate učiniti je začešljati kosu unatrag držeći je ravno uz glavu i zavezati u niski rep na potiljku. Zatim okrenite rep u nekoliko navrata i pričvrstite drugom gumicom.

Balerina punđa

Ova superjednostavna i elegantna balerina punđa savršena je frizura. Za najbolje rezultate, punđu uvijek postavite na vrh tjemena, a četkom je dobro iščetkajte kako bi kosa izgledala što uglađenije.

 
Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.