Život i stil
Ponekad je skoro nemoguće isplanirati odmor...
Napokon postoji kupaći koji možemo nositi za vrijeme menstruacije Sve znamo koliko je teško provoditi vrijeme na plaži ili bazenu u vrijeme menstruacije
# ModiBodi Swim
Ponekad je skoro nemoguće isplanirati odmor, a često nam se dogode i nepredviđena putovanja ili nam se poremeti menstrualni kalendar.
 
Naravno, postoje tamponi, ali veliki broj žena ima otpor prema njima. Nedavno je kompanija ModiBodi osmislila vodotporan kupaći kostim s kojim se možete nesmetano kupati za vrijeme menstruacije.
 
Kupaći brenda ModiBodi  sprječava curenje, a njegove prednosti su to što se ekstremno brzo suši i na njemu ne ostaju mrlje. Također, još jedna sjajna prednost je ta što sprječava neugodne mirise, piše Wall.
 
ModiBodi Swim kupaći je napravljen od materijala koji upija tekućinu u količini koju inače može upiti jedan tampon. Ako vas brine mogućnost infekcija ili bakterija, ovaj materijal odbija bakterije.
 
ModiBodi Swim je dostupan samo u crnoj boji, ali u dvije varijante - kao jednodijelni po cijeni od 130 dolara, a dvodijelni košta 95 dolara.

TAGOVI

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.