Život i stil
Nepogrešiv odabir kraljice Letizije: Za kraljevsku večeru odabrala haljinu koju svako može priuštiti Kraljica Letizia bila je poprilično mudra u svom modnom odabiru

Španski kraljevski par otputovao je u Švedsku prije nekoliko dana. Službeni dvodnevni posjet kraljice Letizije i kralja Felipea VI započeo je primanjem u Kraljevskoj palači u Stockholmu.

Tamo ih je dočekala švedska kraljevska obitelj, na čelu s kraljicom Silvijom, kraljem Carlom XVI Gustafom, princezom Victorijom, princem Danielom, princem Carlom Phillipom i princezom Sofijom. Nakon toga, Letizia i Felipe uputili su se u Muzej Nobelove nagrade u društvu svojih domaćina. Kako to obično biva u ovakvim prigodama, prvi dan posjeta završio je svečanom večerom organiziranom u palači, piše "Zadovoljna". 

Kraljica Letizia bila je poprilično mudra u svom modnom odabiru, pa je na večeru došla u haljini jednog od najpoznatijih švedskih brendova. Naravno, u pitanju je H&M, a Letizia je ovaj put nosila njihovu balsku haljinu iz Conscious linije.

Duga voluminozna tamnoplava haljina od tila u potpunosti je napravljena od recikliranog poliestera. Ukrašena je malim volanima, a na leđima ima dubok V-izrez s vrpcama koje se vežu u mašnu. S obzirom na to da je u pitanju stara kolekcija, haljina više nije u ponudi brenda.

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.