Život i stil
Nepogrešivi stil Kate Middleton: U glamuroznom izdanju s Williamom na crvenom tepihu u Londonu Princ William i Kate Middleton prošetali su crvenim tepihom na ovogodišenjem Royal Variety Performanceu
#

Princ William i Kate Middleton prošetali su crvenim tepihom na ovogodišenjem Royal Variety Performanceu, a Kate je ponovo odvukla pažnju svojim nepogrešivim stilom.

Vojvotkinja od Cambridge za ovu priliku odabrala je zadivljujuću šljokičastu zelenu haljinu Jenny Packham. Za ovu priliku odlučila je uviti kosu i prebaciti je na jednu stranu.

Princ William na događaju se pojavio u baršunastom plavom sakou, koji je bio uparen s bijelom košuljom, crnom leptir-mašnom i crnim hlačama.

Rasprodati događaj održan je sinoć u Royal Albert Hallu u Londonu uz nastupe komičara Alana Carra, kao i Eda Sheerana, Roda Stewarta i Jane McDonald.

Godišnji estradni show održava se uz pomoć Kraljevskog dobrotvornog društva, čiji je pokrovitelj trenutno kraljica Elizabeta II. Sredstva prikupljena od događaja idu ljudima kojima je potrebna pomoć.

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.