Život i stil
Nijanse koje ćete voljeti na svojim noktima ove sezone (FOTO) Čini se da ćemo ove sezone ponijeti i boje koje znače izlazak iz zone komfora, ali su definitivno savršen odabir
#

Kada je manikir u pitanju, ove sezone voljet ćemo neke klasike poput dobre stare boje trule višnje, rezervisane za tople i klasične večernje outfite, kao i francuskog manikira, koji je savršen izbor za svaku priliku, no ipak čini se da ćemo pored tih klasika ove sezone ponijeti i boje koje znače izlazak iz zone komfora, ali su definitivno savršen odabir.

Bež boja

Puderaste nijanse su popularni izbor sezonama unazad, a uglavnom je akcent na baby roze nijansi, međutim, ove sezone bež boja odnosi malu prednost. Kada su bež nijanse u pitanju, bitno je da obratite pažnju na boju svog tena, kako bi nokti ipak došli do izražaja. Ukoliko imate topliji ten, odaberite nešto roskastije tonove, ukoliko ja vaš ten neutralan odaberite žućkaste, a ukoliko je hladan - odlučite se za sive tonove. Na taj način postići ćete da vam nokti budu efektni i primjetni.

Maslinastozelena

Riječ je o nevjerovatno elegantnoj i luksuznoj nijansi koja sjajno izgleda na noktima i besprijekorno se kombinuje sa zlatnim nakitom.

Mliječnobijela

Gotovo prozračna, nježna i neutralna, mliječnobijela boja daje svjež izgled našim noktima, a idealan je i za svečane i svakodnevne prilike. Kako bi na noktima izgledao besprijekorno, neophodno je da ga nanesete u 2-3 sloja.

Ljubičasta boja

Topla i ženstvena, ljubičasta je posebno efektna na noktima, a posebno je popularna njena zagasitija verzija.

 
Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.