Život i stil
Nikad ne izlaze iz mode: Tri hit jesenje boje i kako ih nositi Od tamno smeđe do krem bijele, nose se sve nijanse smeđe, ali tri se posebno izdvajaju
#

Kako jesen odmiče, ulice se sve više pune odjećom prirodnih, zemljanih tonova koji su klasični jesenji, ali ove godine i posebno popularni. Nose se od glave do pete, bilo da kombinujete nekoliko nijansi iste boje ili se odlučite da sve bude u jednom tonu. Ako vam je previše - i jedan jedini komad u ključnoj boji može izgledati sjajno. Od tamno smeđe do krem bijele, nose se sve nijanse smeđe, ali tri određene posebno se izdvajaju... 

Čokolada

Tamno smeđa je idealna boja za zimske mjesece, a ove je godine dosta zastupljena u kolekcijama. Odlično izgleda na džemperima i vunenim kaputima, ali najzanimljiviji komad sezome su tamnosmeđe kožne pantalone. Jednako su privlačne i kožne haljine ili kožni kaput u toj boji. 

  
Savjet: ako obučete tako "jak" odnosno upečatljiv komad, ostatak stajlinga mora biti diskretniji.
 

Karamela 

Ovo je definitivno boja ove jeseni. Trend je krenuo s čizmama u toj boji, a nastavlja se s kaputima, blejzerima i suknjama koje su u boji karamele vrlo popularne. Osim što je moderna i elegantna, ova boja je istovremeno bezvremenska i klasična.

  

Vanila

Ako više volite svjetlije tonove ili pak tražite boju koju je lako kombinovati, voljećete svijetle bež tonove. Ova boja je svestrana i laka za stilizovanje. Odlično izgleda i kada kombinujete isključivo bež tonove, od glave do pete. Zapravo, mogućnost greške i ne postoji. Svi svijetlo bež tonovi se slažu, a sjajni su i u kombinacijama s drugim smeđim bojama.

  
 
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.