7 C
Sarajevo
25.04.2024

Amerikanka ofarbala cijelu kuću u crno kako bi odala počast mračnoj 2020. godini

Vlasnica kuće u New Orleansu, Hannah Beachler, odlučila se na nesvakidašnji potez kada je ofarbala cijelu kuću u crno kako bi odala počast crnoj 2020. godini.

Ispričala je kako je izvršila remont kako bi “komemorirala” tužne događaje ove godine te je svoju kuću obojila u crnu, uključujući zidove, vanjske dijelove, roletne, krov i prozorske okvire.

Na Twitteru je objavila fotografije svoje kuće u novom izdanju, a brojni korisnici društvenih mreža bili su impresionirani njenim kreativnim trudom i pohvalili su njenu ideju u komentarima.

- OGLAS -

Ove godine pandemija koronavirusa ostavila je državu zatvorenu, a od posljedica koronavirusa preminulo je 1,45 miliona ljudi širom svijeta, dok je 13,3 miliona slučajeva i 266 hiljada smrtnih slučajeva zabilježeno u SAD-u.

“U znak sjećanja na 2020. godinu oslikala sam svoju kuću u crno”, poručila je Amerikanka na Twitteru.

Hannah je objasnila da je koristila boje s visokim sjajem koji reflektiraju svjetlost. Vlasnica kuće, koji posao nije dovršila sama, dodala je da je profesionalcima trebalo dva mjeseca da izvrše remont.

Također je podijelila i sliku unutrašnjosti kuće, otkrivajući svoj impresivan osjećaj za stil i ljubav prema antikvitetima i neobičnim predmetima.

 
(Klix.ba)
 
- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA