Život i stil
Novi-stari trend: Kosa u boji hrane i piva Kroz 2018. godinu provlačio se trend hladnih, sivkastih tonova kose, jednako kao i pastelnih boja, međutim čini se da to neće biti slučaj u nadolazećoj godini.
# Agencije

U sezoni pred nama, ali i tokom cijele 2019. godine inspirisat će nas stvari oko nas, priroda i kao već neko vrijeme - hrana, a vratiće se i boja koja je bila superpopularna u devedesetima.

 

SMEĐA BOJA
U novoj sezoni nijanse inspirisane bojom kafe će biti totalni hit. Najljepša od tih nijansi je svakako tamnosmeđa, koju možemo uporediti i s tamnim pivom, a ostavlja utisak lijepe dubine.

 


CRVENA
Takođe, kako predviđaju najpoznatiji svjetski frizeri, očekuje nas i veliki povratak trendova iz devedesetih kada je u pitanju boja kose. Boja koju je proslavila Ginger Spice postaje pravi hit. Crvenokose žene uvijek se ističu te zrače samopouzdanjem i zabavom.

 


PRIRODNA BOJA KOSE
Već je najavljeno slavlje prirodnosti u godini koja nam uskoro stiže, pa bi se i kada je kosa u pitanju mogli vratiti boji koju je priroda namijenila. Ako vam se to čini predosadnim, možete dodati malo druge boje, ali upamtite dva savjeta: mora izgledati prirodno i treba lijepo da zasja.

 


MASLAC-PLAVA BOJA
U 2018. godini trend je bio da plava kosa bude što hladnijeg tona, pa čak i bijela. Taj stil bio je jako kul i opušten, ali u ovoj godini ipak će traženije biti romantične nijanse i toplina. Plava i dalje ostaje sjajna, ali prošarana pramenovima koji su boje maslaca.

 


BOJA PATLIDŽANA
Za sve one koji se žele istaći bojom kose za koju nema baš svako hrabrosti, ovo je ta boja. Tamnoljubičasta biće pravi hit u 2019. godini. Ovaj ton djeluje romantično, kraljevski, ali i rokerski. Može biti sve, ali sigurno neće biti dosadan. 

 


PLAVA, ALI S KAKVIM PRAMENOVIMA?
Iduća godina idealna je za plavuše jer mogu eksperimentisati s neobičnim bojama. Najbolje je tako isprobavati tonove koji se brzo ispiru, a mogu stvoriti poseban izgled. Izgledaće odlično bilo da se odlučiš za boju lavande na vrhovima ili bakrene pramenove.

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.