Život i stil
Ovaj neočekivani proizvod je sve što vam je potrebno za savršene obrve kod kuće Kako se na popisu vaših redovitih beauty tretmana nalazi i bojenje obrva u kozmetičkom salonu, onda ste već zasigurno počele razmišljati o kućnom bojenju obrva s obzirom na to da su svi saloni trenutno zatvoreni. 
#

 

Premda postoje boje za kućno bojenje obrva, beauty urednici časopisa Glamour otkrili su još bolji proizvod kojim ćete postići profesionalne rezultate.

Riječ je ni manje ni više nego o kremi za bojenje brkova za muškarce. 

Uz kremu za brkove postići ćete prirodniji izgled obrva nego što je to slučaj s većinom boja za obrve, a sam tretman će trajati svega 10 minuta.

Sve što će vam biti potrebno za ovaj mali eksperiment je: 

- krema za bojenje brkova (obično dolazi s razvijačem boje) 

-mala uska četkica nalik na onu za bojenje kose (također u nekim slučajevima dolazi s bojom, no može se kupiti u svim drogerijama)

-vazelin

-štapići za uši

-blagi šampon za kosu.

Najprije nanesite vazelin na područje oko obrva. Boju za bojenje brkova (naravno, u nijansi koja vam odgovara) prema uputi pomiješajte s razvijačem boje te četkicom nanesite na obrve. Pustite da boja odstoji pet minuta (ili više ako je potrebno) te je isperite blagim šamponom za kosu. Rezultat koji ćete postići bit će uredne obrve koje izgledaju prirodno i profesionalno stilizirano.

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.