Život i stil
Ove mini torbice postale su trend, a modeli za proljeće već se prodaju rekordnom brzinom Simon Porte Jacquemus dizajner je o čijim kreacijama i modnim dodacima sve češće možete čuti u modnim krugovima.
#

Sa samo 19 godina osnovao je vlastiti modni brend koji je nazvao po prezimenu svoje mame.

Školovao se na École Supérieure des Arts et techniques de la Mode, radio u modnoj kući Comme des Garçons, a prije par godina je u sklopu natjecanja na kojem je pobijedio dobio mentorstvo od strane LVMH grupe, kao i dodatan kapital za razvoj svog brenda. Kroz svoje kolekcije slavio je minimalizam, prvenstveno jer je bio neophodan zbog financija na početku osnutka brenda, a ne nužno jer je to bio zamišljen koncept. Svaki artikl s Jacquemus naglasak stavlja na estetiku, a ne nužno funkcionalnost.

MINIJATURNA TORBICA KAO IT KOMAD SEZONE
Prošle godine, proslavio je deset godina brenda na reviji u Provansi u polju lavande, gdje je uz vibrantne, damske modne kreacije dekonstruiranih krojeva, predstavio i vjerujemo najmanje torbice na svijetu. 

  - Ove mini torbice postale su trend, a modeli za proljeće već se prodaju rekordnom brzinom

  I sasvim neočekivano, iako su Le Chiquito torbice toliko minijaturne da u njih jedva stanu slušalice, torbice su postale trend i statusni simbol. Vidjeli smo ju na izvješćima s ulica modnih metropola, ali i na crvenom tepihu. Voljeli su ih poznate dame, ali i modne insajderice. 

PROLJETNA KOLEKCIJA LE CHIQUITO TORBICA
Cvjetni i karirani uzorak nit su vodilja nove kolekcije koja donosi četiri modela u ružičastoj, plavoj i boji zlata. Dostupne su za narudžbu online, a već su se nametnule kao neizostavan dodatak za proljetnu sezonu u garderobi brojnih zaljubljenica u modu.

  
 
Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.