Život i stil
Penelope Cruz zna kako izgledati glamurozno i u kombinezonu širokih nogavica Penelope Cruz jedna je od najuspješnijih europskih glumica, koja već godinama karijeru gradi i u Hollywoodu. Ovih dana promovira svoj novi film 'Kubanska mreža' koji je režirao slavni francuski redatelj Olivier Assayas.
#

Premijera filma održana je u Parizu, a slavna glumica pojavila se u božanstvenom svjetlucavom kombinezonu brenda Chanel i zasjenila sve prisutne svojim rafiniranim osjećajem za modu.

Nakon još jedne uspješne suradnje s Pedrom Almodovarom u filmu 'Bol i slava', španjolska filmska diva glumi i u Assayasovom filmu koji je redatelj nakon prikazivanja na festivalima u Veneciji i Torontu, premontirao i promijenio mu naslov (prije se zvao 'Wasp Network', a sada je 'Cuban Network'), a u međuvremenu ga je za prikazivanje otkupio streaming gigant Netflix.

Riječ je o jednom od rijetkih filmova o američko-kubanskom sukobu koji je sniman na Kubi, a priča se vrti oko grupe kubanskih špijuna poznatih kao Kubanska petorka, uhićenih u rujnu 1998. i kasnije osuđenih u Miamiju zbog špijunaže i drugih ilegalnih aktivnosti. Nakon izlaska iz zatvora, na Kubi su dočekani kao heroji.

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.