Život i stil
Pet kombinacija za svaki dan koje ćete poželjeti kopirati po uzoru na njujorški stil Elegantni Njujorčani i njihovi gosti posjećivali su revije i ostale modne događaje i zabave te za te prilike slagali fantastične modne kombinacije.
#

U New Yorku se od 7. do 13. rujna održao Njujorški tjedan mode, a osim revija veliku pažnju i ovaj put su privlačile street style kombinacije.

Elegantni Njujorčani i njihovi gosti posjećivali su revije i ostale modne događaje i zabave te za te prilike slagali fantastične modne kombinacije.

Iako su modne piste te na kojima se postavljaju budući trendovi, ulična moda mnogima je omiljeni izvor modne inspiracije, a na ulicama Velike jabuke nije je nedostajalo.

Mi smo ovaj put stavili fokus na street style kombinacije koje su nosive svaki dan i u raznim prigodama. Obratili smo pažnju na dame u modnim izdanjima u kojima se možemo zamisliti na poslu ili na druženju s prijateljicama.

Neki od komada od kojih su složene ove kombinacije sigurno se već nalaze u vašem ormaru. Traperice, plisirana suknja, crno odijelo, bijela košulja... sve tu to svevremenski odjevni komadi koje često viđamo i na hrvatskim ulicama.

U nastavku teksta izdvojili smo pet izdanja s ulica New Yorka koja su nosiva svaki dan, a za sve dame koje bi ih rado rekreirale zavirili smo u ponudu trgovina i izdvojili komade pomoću kojih je moguće složiti kombinacije nalik ovima s ulica modne metropole.

1. Bijela košulja + crne hlače

 

 
2. Crno odijelo
 
 
3. Midi haljina + zlatne čizme
 
 
4. Kožnati kaput + traperice
 

  
 
5. Sako + plisirana suknja
 
 

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.