Život i stil
Postoji dobar razlog zašto nikako ne biste trebali koristiti kokosovo ulje za njegu kose Ako u svojoj kupaonici imate kokosovo ulje, predlažemo vam da ga preselite u kuhinju i odsada koristite isključivo za prženje.
#

Frizer Ross Charles tvrdi kako kokosovo ulje neće riješiti problem oštećene i suhe kose i kako biste trebali dvaput razmisliti prije nego ga sljedeći put bogato nanesete na kosu kao masku.

Baš kao avokado ili tjestenina od pira kokosovo ulje postalo je svakodnevica u kuhinjama diljem svijeta, no osim za kuhanje, mnogi kokosovo ulje koriste za njegu kože i kose. Poznate ljepotice Kourtney Kardashian i Miranda Kerr godinama unazad koriste kokosovo ulje u svojoj beauty rutini, a njegove su blagodati prepoznali i brojni beauty brendovi.

Ako kokosovo ulje niste koristili prilikom depilacije nogu ili za izbjeljivanje zubi, moramo vas obavijestiti da pripadate manjini. No, prije nego što se nauljite od glave do pete, možda bi bilo dobro da poslušate savjet stručnjaka koji tvrdi kako kokosovo ulje može djelovati loše na određeni tip kože, ali i kako bismo ga trebali držati podalje od kose.

Ross Charles, vlasnik frizerskog salona Ross Charles Hairdressing dao je svoje stručno mišljenje o ovoj temi i pomogao razbiti ovaj beauty mit.

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.