Život i stil
"Prozirne" šiške – skoro svima dobro stoje! (FOTO) Stručnjaci za kosu najavljuju veliku popularnost ove i iduće godine
#

Posljednjih nekoliko godina, u svijetu frizura veliki hit su "šiške-zavjese", odnosno šiške razdijeljene po sredini i podijeljene u dva pramena.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by YUKI (@yukistylist)

Iako sumnjamo da je došlo do zasićenja ovim šiškama jer frizuru uistinu podižu na jednu višu razinu, ipak smo odlučili izdvojiti novi trend koji bi se mogao svidjeti ženama koje nikako ne prestaju razmišljati o šišanju šiški.

Radi se o "prozirnim" šiškama kojima stručnjaci za kosu najavljuju veliku popularnost ove i iduće godine, piše "Zadovoljna". 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by YUKI (@yukistylist)

O čemu se tačno radi?

"Prozirne" šiške su tanke šiške kroz čije se praznine naziru dijelovi čela.

Odgovarajući na pitanje kome pristaju, odnosno pristaju li svima, stručnjaci su poručili da ovaj put nije toliko bitan oblik lica, nego u obzir morate uzeti svoje čelo.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by LINH PHAN (@bescene)

Ako imate više čelo, odgovarat će vam šiške svih dužina, ali ako imate manje čelo, onda je bolje da "prozirne" šiške budu supertanke i malo izrasle.

Kako dobiti "prozirne" šiške?

Kod ovih šiški, kažu stručnjaci, bitno je šišati kosu dok je suha, a ne mokra. Mokra kosa duža je od suhe i može stvoriti krivi dojam dužine koja je ključna kod oblikovanja šiški.

Kako biste vašoj frizerki najbolje objasnili što želite, ali i kako biste provjerili jesu li uopće "prozirne" šiške nešto što vam se sviđa, pogledajte fotografije u nastavku i donesite odluku. 

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.