Život i stil
Regionalni brendovi na svjetskim zvijezdama: Eva Longoria zablistala u sakou Aleksandre Dojčinović Listu svjetskih zvijezda koje su za različita događanja birale odjeću najpopularnije hrvatske dizajnerice Aleksandre Dojčinović upotpunila je ovih dana možda najveća među njima.
# Agencije

U sakou iz aktuelne zimske ‘ready to wear’ poslovne kolekcije Aleksandrinog brenda Lei Lou zablistala je Eva Longoria Baston, najpoznatija po ulozi Gabrielle Solis u seriji Kućanice, koja ju je i proslavila.

 


Longoria Baston se u spomenutoj kreaciji pojavila na red carpetu Variety Inclusion Summita, prestižnog događanja koje od 1905., okupljajući ljude iz svijeta filma, televizije i digitalnih medija predanih inkluziji, potiče različitosti među ljudima, kako spolne, dobne i etničke, tako i one koje se tiču invalida, čiji se glas u javnosti često najmanje čuje.

 

 
Karirani sako s dvostrukim kopčanjem, koji je glumica obukla kao haljinu, zapravo je dio odijela s pripadajućim hlačama, a sako haljine veliki su hit ove sezone, zbog čega je Lei Lou odijelo izvrsna investicija želite li komade koje možete nositi svaki pojedinačno, ali i u kompletu na nebrojene načine.

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.