-1.1 C
Sarajevo
20.04.2024

Messiju ne nedostaje izazova, primiče se rušenju nova dva rekorda!

Nogomet će se ubrzo vratiti i u Španjolsku, a Leo Messi ima nekoliko ciljeva. Argentinac je na odličnom putu da postane igrač koji će najviše puta biti proglašen najboljim strijelcem Primere te nogometaš s najviše golova za jedan klub u povijesti.

Naravno, prvi i osnovni cilj Messija je obrana naslova prvaka Španjolske te pokušaj da nakon pet godina s klubom osvoji Ligu prvaka, no kapetan Barcelone ima i neke individualne planove. Želi srušiti dva legendarna rekorda Telma Zarre i Pelea.

Messi je trenutačno prvi strijelac Primere s 19 golova, ima pet više od Karima Benzeme i na odličnom je putu da uzme svoj sedmi trofej Pichichi, koji se dodjeljuje najboljem strijelcu lige. Messi trenutačno ima šest trofeja, baš kao i legendarni Telmo Zarra, koji je sredinom prošlog stoljeća trpao za Bilbao.

- OGLAS -

Pele je zabio 643 gola za Santos i nitko nikad nije zabio više od njega igrajući za jedan klub. Dugo se vjerovalo da taj rekord nikad neće biti srušen, a onda se pojavio Messi. Argentinac je na 627 golova i Peleov rekord mogao bi pasti do kraja ove sezone.

 
(Index.hr)
 
- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA