Život i stil
Ružičasto je hit: Previše je sumornog, neka vaša odjeća ne bude Ako vam se ovaj trend sviđa i želite da ga isprobate, igrajte na to da svi komadi budu u istoj nijansi roze
#

Na nedjeljama mode od Kopenhagena, preko Njujorka, Milana pa sve do Pariza, ove sezone su ulicama modnih metropola dominirali 'total lookovi' u jednoj boji, a jedna boja je ipak dominirala. Da, ispravan odgovor su bež i sve nijanse smeđe, ali najuočljivija je svakako bila – ružičasta.

  
Trendseterke su, piše Elle, za pohođenje modnih revija ove sezone nosile ružičastu u svim mogućim nijansama i to od glave do pete, što znači da su ružičasti bili i modni dodaci poput cipela, torbica, marama i šešira pa čak i sunčanih naočara. 
 
 
  
 
Dominirala je jarka ružičasta i boja fuksije. Ako vam se ovaj trend sviđa i želite da ga isprobate ovog proljeća, igrajte na to da svi komadi budu u istoj nijansi roze, a ako vam je to ipak previše, razbijte ga dodacima u nekoj drugoj boji kao što su, na primjer, bijela ili zlatna. 
 
  
 
Sjajno izgledaju i kombinacije u nekoliko nijansi iste boje što će definitivno biti lakše ostvariti, a svoje roze komade možete odlično kombinovati i sa trenutno popularnom nijansom lavande. Kako bilo, ako volite rozu možete potražiti inspiraciju u onome što nose trendseterke.
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.