Život i stil
Sjajan trik kako da lako napravite francuske pletenice! (VIDEO) Pletenice nikad nisu bile popularnije nego ovog ljeta, pa ako želite nositi kakve nosi Kim Kardashian, ali ne znate kako ih isplesti od korijena do krajeva, jedna je TikTok korisnica podijelila svoj briljantni trik.
#

Pletenice nikad nisu bile popularnije nego ovog ljeta, pa ako želite nositi kakve nosi Kim Kardashian, ali ne znate kako ih isplesti od korijena do krajeva, jedna je TikTok korisnica podijelila svoj briljantni trik.

"Djevojke, ako ne znate kako isplesti francusku pletenicu i kosa vam je u lošem stanju, ovako, napravite ovu frizuru jer je odlična", napisala je Harmony Miller iz Londona.

Prvi korak je  podijeliti kosu po sredini i dobro je iščetkati kako ne bi bilo spetljanih čvorova. Zatim uzimate pola svoje kose i skupite u rep kako vam ne bi smetala, a s druge raspuštene polovine izdvojite dva pramena iste veličine s prednje strane glave i uvrnite ih jedan preko drugoga, pa svakom dodajte i treći, tanji pramen, ali bez stvarnog pletenja. Nakon što tako stignete do dna tjemena, kaže Harmony, možete podijeliti kosu na tri dijela i početi plesti. 

Ona inače donji dio pletenice veže trakom za kosu i koristi nekoliko ukosnica kako bi kosa ostala na mjestu, a njen je video pogledalo gotovo pola miliona korisnika. 

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.