Život i stil
Slobodno nas držite za riječ: Ove ćete čizme narednih mjeseci viđati na svim trendsetericama Takozvane 'lace-up' gležnjače uvjerljive su pobjednice sezone i pametna investicija, tvrde modni znalci. Svečano obećavamo - prije nego trepnete, ove ćete trendi gležnjače gledati u svakom kutku grada
#

Iako nam je žao što je ljeto završilo, lagali bismo kada bismo rekli da se ne veselimo sezoni čizama. Ove se u moru atraktivnih modela koji ne prestaju stizati na police izdvaja jedan - ako je vjerovati modnim stručnjacima, gležnjače na vezanje postat će must have u narednim mjesecima.

Ovaj je model čizama preplavio trgovine, ali i profile na Instagramu vodećih svjetskih fashionistica. Iako je tek početak jeseni, takozvane lace-up čizme sve se češće mogu vidjeti i na gradskim ulicama pa, kad sve spomenuto uzmemo u obzir, nimalo ne sumnjamo da će u danima koji slijede uistinu izazvati pomamu.

 

Kada vidimo aktualnu jesensku ponudu, teško nam je odabrati samo jedan model na koji bismo rado potrošili novac. Zarine gležnjače na vezanje s plosnatom četvrtastom petom proglašene su najpopularnijim high street modelom u brojnim modnim časopisima i na portalima, a primjerice model s potpisom brenda Manu Atelier izazvao je zanimanje brojnih modnih blogerica.

 

No za koji god model lace-up gležnjača se odlučite, sigurni smo da nećete pogriješiti i da nije riječ tek o prolaznom trendu koji će nam proletjeti pred očima, stoga bez grižnje savjesti investirajte u kvalitetan par koji ćete moći nositi dug niz godina.

 

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.