Život i stil
Profinjeni, kratki, uredni...
Šta je "italijanska manikura" i zašto je trenutno najveći hit u svijetu Trendovi su, istina, lako promjenjivi, a pored nekih "klasika" (npr. crvenih noktiju, French manikure), u posljednje vrijeme sve više pažnje zaokuplja italijanska manikura.
#

Nokti su vrlo bitni; oni otkrivaju stepen vaše urednosti, vaše njege... i stoga je važno da uvijek budu lijepi. U posljednjem je periodu veliki hit tzv. italijanska manikura. 

Trendovi su, istina, lako promjenjivi, a pored nekih "klasika" (npr. crvenih noktiju, French manikure), u posljednje vrijeme sve više pažnje zaokuplja italijanska manikura. Nail artisti kažu da je italijanska manikura odličan izbor za sve one koje vole kraću dužinu noktiju... 

Šta je italijanska manikura?

Trik je u vizuelnom produživanju nokatne ploče! Dakle, izaberite bilo koju nijansu laka koju volite, ali prethodno povucite višak kože oko ploče, pa zatim počnite sa nanošenjem omiljenog laka za nokte. Ponajviše se usredsredite na sredinu nokatne ploče; važno je da sa obiju strana ostavite prostor između kože i laka... I uspjeli ste. 

 

 

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.