Život i stil
FREYA DESIGN
Torbice koje su osvojile žene Trendseterke vole sve oblike i dezene "Freya design" torbica koje je osmislila talentovana Irma Saljević Krvavac.

#FREYA je nordijska boginja ljubavi, ljepote, magije, plodnosti, ljubaznosti, senzualnosti i seksepilnosti.

Prema mitologiji, FREYA je obožavala proljeće i buđenje prirode, voljela je muziku i zabavu, nosila je laskavi ogrtač od najfinijeg ptičjeg perja koji je omogućavao onome ko ga nosi da se pretvori u sokola. Oko vrata je uvijek nosila ogrlicu Brisinga, koja je za nordijske narode bila Mliječna staza. Njen dan je bio petak kao početak odmora i vremena koje je posvećivala sebi i svom životu i tome kako da ga uljepša.

  / 

Autentični bosanskohercegovački modni brend FREYA je i nastao iz predstave o jednoj ženi-boginji koja je ujedno i ljubazna i svoja, ratnica i princeza, u stalnoj žurbi za poslom i karijerom, ali isto tako i posvećena zabavi kao i svojoj jačoj polovini koju zavodi svojom senzualnošću.

  / 

To će kroz ovaj modni brend isplivati kod svake dame koja se ogrne našim svilenim haljinama, ili ogrlicama od najljepše nanizanih perli, a svoju magiju će čuvati u ručno rađenim clutch torbicama iz #couture linije koja prati trendove iz sezone u sezonu.

  / 

TAGOVI

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.