Život i stil
Traper i visoka moda? "Valentino" pokazao da je to idealan spoj! (FOTO) Kaia Gerber vratila se nošenju haute-couture revija i otvorila je odjevena u naoko jednostavnu kombinaciju sastavljenu od bijele košulje i traperica.

Modna kuća Valentino odabrala je uistinu čarobnu lokaciju za prikazivanje svoje nove kolekcije. Kreacije s potpisom kreativnog direktora Pierpaola Picciolija predstavljene su u predivnom ambijentu francuskog dvorca Chantilly.

Pomalo je paradoksalno održati reviju na historijskom mjestu koje smatram metaforom za status i moć, simbole koje treba preispitati i staviti u novi kontekst”, rekao je Piccioli, napomenuvši kako su paradoksi i jednostavnost bili dva konceptualna pokretača prilikom osmišljavanja ove haute-couture kolekcije za jesen 2023. godine.

Ovu filozofiju sažeo je prvi look u kolekciji. Nakon trogodišnje pauze, Kaia Gerber vratila se nošenju haute-couture revija i otvorila je odjevena u naoko jednostavnu kombinaciju sastavljenu od bijele košulje i traperica.

Traperica koje to zapravo nisu. U ove hlače napravljene od svilenog gazara ušivene su mikroperlice obojene u osamdeset različitih tamnoplavih nijansi kako bi se vizuelno stvorio dojam trapera, piše “Zadovoljna.hr”.

S druge strane, Piciolli je na pistu poslao i prave traperice, reciklirani model brenda Levi's iz 1966. godine za ovu priliku ukrašen zlatnim vezenim aplikacijama.

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.