Život i stil
Trendovi za proljeće 2019: Žuta boja na 10 načina (FOTO) Boja sunca se vezuje za radost, sreću, intelekt i energiju. Donosi razigrani efekt, podiže dobro raspoloženje, stimulira mentalne aktivnosti. Ovo je i boja spontanosti.

Vedre boje, divni uzorci i još ljepši modeli su osvanuli na lutkama gradskih izloga i privukli pažnju slučajnih prolaznika. Iz palete veselih nijansi posebno se izdvojila žuta boja koja ujedno i prvi vjesnik toplije sezone pred nama. Odlični komadi sjajno će se stopiti u svim proljetnim kombinacijama koje ćemo uskoro početi nositi.

Ako govorimo o tonovima i nijansama koje će prevladavati, čini se kako će žuta boja biti modni favorit. Poznate trendseterice ne čekaju kalendarsko proljeće jer su svoje razigrane lookove već prošetale svjetskim metropolama. Krasni komadi u novim kolekcijama dokazali su da žuta boja ima mnogo lica.

 

Vibrantne i svijetle boje češće nosimo u toplijim mjesecima nego zimi. One unose veselje u naše garderobe i vraćaju dobro raspoloženje nakon zimskog sivila i slojeva odjeće u zagasitim tonovima. Žuta boja u novim kolekcijama osvanula je na svim odjevnim predmetima. Modni dodaci, obuća i torbe nisu ostali po strani, a njima ćete i najbolje utisnuti lični pečat u svoj proljetni outfit.

Topla pokrivala uskoro će zamijeniti kožne jakne i blejzeri ispod kojih će romantične i lepršave haljine biti najbolji odabir. U iščekivanju prvih toplih zraka proljetnog sunca, žuta boja već se može nositi kroz lagana pletiva i hlače koje prate siluetu tijela.

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.