Život i stil
Turban: Kako ovaj damski dodatak nositi u svim prilikama? Odmah uz crveni ruž, bunde i upečatljive ogrlice, turban je jedan od onih glamuroznih dodataka koji će napraviti istinski preokret u svakom vašem izdanju i dati mu dozu sjaja koji vežemo uz doba starog Hollywooda.
#

Modni dodatak koji su nosile ikone stila poput Grete Garbo ili Audrey Hepburn, ponovno je u fokusu modne industrije. Dokaz stilske šarmantnosti koju unosi turban dokazuje i sljedeće izdanje dame svevremenskog stila – Audrey Hepburn, koja nosi sofisticiran look sastavljen od odijela od tvida, cipela s niskom potpeticom i turbana koje bi i danas dobilo stilsku peticu.

  
 
  
Viđali smo ga i na ulicama modnih metropola kao dio iznimno ležernih, ali i svečanih izdanja. Ovisno od materijala od kojeg je izrađen, detaljima koji ga krase, ali i odjevnim artiklima uz koje se kombinira, ima različiti prizvuk. Naravno, ni brojne modne influencerice nisu mogle odoljeti ovom dodatku za kosu.
 
 
Za svečane prilike, stilizirajte ga uz elegantne haljine s retro siluetom, a u dnevnim izdanjima birajte modele s uzorkom, koji će unijeti vedrinu u look. Ako ste u nedoumici, igrajte na klasiku i minimalizam te uz njega birajte jednostavan dizajn i neutralne boje.
Ako vas dosadašnja izdanja nisu nagovorila na to da se odvažite uključiti turban u svoj naredni look, street style kombinacije koje donosimo u nastavku bit će vam sjajna inspiracija kako vašem stylingu dodati dašak damskog looka i dozu sofisticirane elegancije.
 
 
 
  
 
  
 
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.