Život i stil
U Londonu je jučer potvrđeno da će se na proljeće nositi cvjetni print Drugu struju dizajnera u Londonu jučer su predvodili KNWLS i Masha Popova, a oni su nam dali do znanja da Y2K trend neće tako brzo iz mode. Kako je sve to zajedno izgledalo jučer u Londonu pogledajte u nastavku.

U Londonu je jučer bio uzbudljiv dan tokom kojeg smo vidjeli da će u trend idućeg proljeća vraća cvjetni print kao i puno tila. Simone Rocha nadahnula se godišnjicama braka, Erdem se bavio reciklažom, a Holzweiler norveškim načinom života i povratkom prirodi. Svi su u svojim kolekcijama koristili cvjetni print, Rocha je išla do te mjere da je umjetne ruže utkala u til, unatoč slavnoj sarkastičnoj rečenici iz knjige i filma Vrag nosi Pradu. U njoj se Miranda Priestley, koja bi trebala biti utjelovljenje Anne Wintour, zgraža nad činjenicom da joj suradnici u proljetni editorijal žele uključiti cvjetni print.

Drugu struju dizajnera u Londonu jučer su predvodili KNWLS i Masha Popova, a oni su nam dali do znanja da Y2K trend neće tako brzo iz mode. Kako je sve to zajedno izgledalo jučer u Londonu pogledajte u nastavku.

 

 
Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.