Život i stil
Upoznajte Emili Sindlev - dansku stilisticu koju nazivaju modnom dvojnicom Carrie Bradshaw Emili je jedna od onih Skandinavki koja uz šarm i vedar karakter, njeguje i modni izričaj koji će vas potaknuti da dodate malo boje u vaš ormar.
#

Ova stilistica već je surađivala s brojnim poznatim modnim kućama – Chanel, Calvin Klein, By Marlene Birger…, kojima se također dopao njen razigran i kolorističan pristup odijevanju.

Ona se ne boji uzoraka, vješto stilizira par njih u jedan osmišljen i dotjeran look, a na street style fotografijama njene ansamble prati i frizura stilizirana u prirodne kovrče i veliki osmijeh, zbog čega su je modni novinari nazvali modernom dvojnicom popularne Njujorčanke. 

Za mene je stil veoma osobna stvar. Odijevajte se u stilu s vašom figurom i naglasite ono što najviše volite kod sebe. Stil je dinamičan i stalno evolvira.“ – komentirala je kroz intervju za Envelope magazin.
U njenim kombinacijama primijetit ćete utjecaj nekoliko modnih era – retro točkica iz šezdesetih, vedrih printova koji su sinonim za osamdesete i mnoštvo trapera koji je obilježio modu devedesetih. Iako sastavljen od više uzoraka i boja, njen look uvijek nosi dozu opuštenosti zahvaljujući samopouzdanju s kojim nosi outfite, udobnosti komada koje bira, ali i sitnih detalja koji daju ležernost – majica ležerno utaknuta u hlače, šeširi zanimljivog dizajna, ukosnica u obliku mašne u kosi ili niska ogrlica. Njen Instagram profil zasigurno je sjajno mjesto modne inspiracije, a nekoliko #ootd priča koje bismo rado kopirali, izdvojili smo u nastavku.

 

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.