Život i stil
3 fantazije koje većina ima, a srami se priznati Da li i vi spadate u kategoriju ljudi koje bi ove 3 stvari rado probali?
#

Javne strasti

Ok, nije da svi silno žudimo za seksom na javnom mjestu (koji, istina, može biti jako dobra, ali i jako loša ideja - treba jako dobro znati procijeniti situaciju, vrijeme i mjesto), ali čini se da većina nas voli razne načine izmjenjivanja intimnosti u javnosti. Makar to bili zagrljaji, usputni poljupci ili nježno držanje za ruku, volimo da javnost zna da smo voljene.

Igra dominacije

Čini se da bi jako puno žena htjelo isprobati neki oblik sado mazo igrica, kao npr. da nam partner samoinicijativno dođe, priveže nas za krevet i ''muči'' barem sat-dva. Iste stvari bi neke od nas voljele priuštiti svome partneru, ali bojimo se to priznati zbog straha kako bi partner mogao reagirati. Osjećate li se sigurno i voljeno u vezi sa svojim partnerom, ne biste se trebali ustručavati priopćiti mu bilo kakvu vašu želju ili maštariju jer svi vole začiniti stvari.

Spanking

Da ne bi ispalo da želimo da nas se po guzi izudara bičem ili rukom u toj mjeri da nosimo masnice iduća dva tjedna, pojasnit ćemo i ovu želju. Žene smatraju da su lagani udarci po guzi jako seksi i voljele bi ih češće iskusiti, bilo u predigri, bilo za vrijeme seksa. Sve je to potpuno normalno, koliko god vam se možda činilo smiješnim.

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.