Život i stil
8 znakova da ste u vezi s pogrešnim! Učinite sami sebi uslugu i priznajte si iskreno kako stvari zapravo stoje...
# Agencija

1. Nemate nimalo povjerenja u njega. Sumnjate li u njegovo ponašanje one sekunde kad vam izmakne iz video kruga, to je daleko od temelja zdrave veze.

2. Ne trudi se oko vas kao što se trudio u početku veze. Odnosno, trudio se uhvatiti vas, a sada kada ste tu, veza mu i nije pri vrhu liste prioriteta.

3. Usmjereniji ste na ono što biste voljeli promijeniti na njemu, nego na ono što kod njega volite. U vezi ste s čovjekom kakav je, a ne s onim što bi možda mogao postati.

4. Ne možete se složiti oko velikih životnih pitanja. Kao na primjer želite li živjeti u Hrvatskoj ili inozemstvu, želite li djecu ili ne, želite li uopće brak...

5. Često vas rasplače. Ok, svi koji su u ozbiljnim vezama znaju da je pokoja suza sastavni dio dogovora, no ako zbog njega plačete često i on ne poduzima ništa da to promijeni, bježite glavom bez obzira.

6. Nikada vam ne daje komplimente. Čak i kada se oko nečega ozbiljno potrudite, imate osjećaj da on to uopće ne primjećuje. Bilo da je u pitanju vaš izgled, vaše vještine, vaša karijera... Komplimenti redovito izostaju.

7. Niste sigurni volite li ga. Da je između vas doista ljubav u pitanju, znali biste bez dvojbe. Govorite li to bez da to doista i mislite, zapravo je jednako kao i da ne govorite, ako čak ne i gore.

8. Sviđa vam se samo kada ste zajedno. Jer kada nije uz vas, on praktički kao da ne postoji.

 
(Cosmopolitan.hr)
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.