Život i stil
Ako mogu oni možete i vi: Muškarci, trk po metlu! Tako ćete biti još privlačniji ženama Ako vaš muškarac želi da vam se još više svidi, pokušajte ga nagovoriti da češće u ruke uzme krpu i sredstvo za čišćenje ili pak kuhaču i lonce.
#

Ako vaš muškarac želi da vam se još više svidi, pokušajte ga nagovoriti da češće u ruke uzme krpu i sredstvo za čišćenje ili pak kuhaču i lonce.

Da, dobro ste čuli. Naučnici su ovaj put dokazali da su ženama privlačniji muškarci koji obavljaju kućanske poslove, a da se to od njih uopće ne traži.

Zahvaljujući sociolozima Scottu Coltraneu i Michele Adams, saznali smo i točno zašto su takvi muškarci atraktivniji ženama.

Nisu stručnjaci jedini koji su to shvatili...

Njihovi rezultati ukazuju na to da sve više žena radi puno radno vrijeme te da su oba partnera sretnija svojim odnosom kada nema prigovaranja jer jedan po kući obavlja više ili manje.

Ostali stručnjaci, poput psihologa Dr. Gottmana, istražili su isti problem i zaključili da sve više žena vidi muževo pomaganje u kući kao iskaz ljubavi, što ih više privlači. Istu logiku koriste i kada se radi o čuvanju bebe, prevlačenju pelena, hranjenju..

 

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.