Život i stil
Boja njezinog donjeg rublja će vam otkriti kakva je ljubavnica Grudnjak boje kože uglavnom biraju žene koje vole ostaviti dojam organiziranosti, prirodne su, realne, opuštene i nemaju što skrivati. Crna otkriva hrabru i ambicioznu ženu
#

Ako volite rublje jarkih boja poput ružičaste, zelene ili nebeskoplave, puni ste ljubavi i uvijek optimistični. Žene koje nose ovakve boje zadržale su djetinji šarm i okolina ih doživljava kao neodoljive. Vole se zabavljati i uvijek su u potrazi za novim pustolovinama.

- Boja koju odjenete puno govori o osobnosti - objašnjava psihologinja Karen Haller. One utječu na raspoloženje i ponašanje, bili toga svjesni ili ne, a utječu i na to kako vas drugi doživljavaju. Boja rublja otkriva kakva ste ljubavnica, a igrom bojama možete “začiniti” seksualni život. Žuti grudnjak nose žene koje su odane partneru i žude za nježnošću, a žene koje preferiraju crveno vole uzbuđenje i isprobavanje novih stvari u spavaćoj sobi.

Grudnjak boje kože uglavnom biraju žene koje vole ostaviti dojam organiziranosti, prirodne su, realne, opuštene i nemaju što skrivati. Ako u ormaru prevladava bijela, to otkriva da privatnost želite zadržati za sebe, a crna može upućivati na skrivanje emocija.

Ambicija se krije iza mistične crne
Crna otkriva hrabru i ambicioznu ženu koja se ne boji preuzeti vodstvo. Naginje klasičnom stilu i ne prati modne trendove. Želi partnera za dulje vrijeme, što ne znači da će prihvatiti monotoniju u vezi.

Prirodna ljepota na prvome mjestu
Bijela je boja nevinosti, strasti i skrivenih tajni, no isto tako često se nađe na repertoaru žena koje žele istaknuti prirodnu ljepotu. Ova boja otkriva žene koje su smirene i ozbiljne, sklone brizi za partnera te se ne plaše vlastitih emocija.

Sve nijanse strasti utkane su u crveno
Crveno rublje poziva na strasti i uzbuđenja. Žene koje ga nose nemaju vremena za romantične igrice, nego žele entuzijazam u krevetu. Mogu biti dramatične ili ovisne o partneru, no to je dio njihova šarma.

Boemke vole zeleno i plavo
Zelena ili safirnoplava zaštitni su znak strastvenih žena privlačne osobnosti. Imaju crtu boemskog, ali istodobno vole fine stvari.

Pravila odabira

  1. Pri odabiru boje rublja pazite na boju kože, očiju i kose
  2. Tople boje poput crvene i žute povećavaju osjećaj uzbuđenja i vitalnosti
  3. Top tri razloga za kupnju rublja su izgradnja samopouzdanja, osjećaj moći i zavođenje
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.