Život i stil
'Budi moja sjena': Ljudi koji se vole NE moraju svaki slobodan trenutak provesti zajedno A ako se prepoznajete u tekstu koji slijedi, vrijeme je da olabavite uzicu ili će je on presjeći i pobjeći...
# Cosmopolitan

Ne može disati od vas

Uvijek morate znati gdje je. Provjeravate ga zivkajući, a kad je pokraj vas, kopate po njegovu mobitelu. Svuda i uvijek želite ići s njim. Kako biste se osjećali kad bi vas dečko pratio svuda i provjeravao svaki vaš korak?

Stalno ste u strahu da će vas ostaviti

Imate osjećaj da će vas ostaviti, spakirati kofere i otići u nepoznatom smjeru. Ništa što vam govori ne može vas uvjeriti da vas osjećaj vara. Vjerujte mu kad kaže da vas voli i da nikamo ne ide. Znamo da je teško biti pun samopouzdanja cijelo vrijeme, ali kad nemate konkretnih razloga ne vjerovati mu osim tog osjećaja koji vas proganja, nije nam jasno zašto to radite.

Nemate vlastitih planova

Svi vaši planovi uključuju njega, a ako nekim čudom dogovarate nešto što njega ne uključuje, obavezno ćete prvo provjeriti odgovaraju li ti planovi i njemu. To je jasan pokazatelj da ste zalijepljeni za njega i zaista biste trebali malo odstupiti. I on i vi biste trebali imati slobodu samostalnog odlučivanja. Sigurni smo da njemu ne bi  bilo drago kada bi otkazali nešto što ste namjeravali raditi samo da biste bili s njim.

Izolirali ste se od prijatelja i obitelji

Više se gotovo uopće ne viđate i ne čujete s prijateljicama i članovima obitelji. To je zato što ste se prilijepili za dragog i on je cijeli vaš život. Opustite malo i otiđite s ekipom na kavu ili izađite navečer van.

Potajno pregledavate njegove e-mailove

Dirate njegov laptop čim uhvatite trenutak da je upaljen, a on nije u blizini. Niti biste vi smjeli kopati po njegovim stvarima bez dozvole niti on po vašim. Sigurno su vas roditelji učili da ne dirate tuđu poštu. Nitko ne sluša roditelje baš uvijek, ali pristojnost i poštovanje privatnosti su bitni. I nemojte da vam padne na pamet tražiti njegove lozinke za Facebook ili Skype.

Uzrujate se kad nešto samostalno isplanira

Iako vam je rekao da planira izlazak s dečkima u skorije vrijeme, svejedno ste ludi kad vas obavijesti da je sutra taj dan i kaže vam točno kamo idu i kada se trebaju naći. Dečki se moraju družiti s dečkima i cure s curama. Koji dio vam nije jasan?

 (Cosmopolitan.hr)
Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.